Home » Boeken over stoppen met roken

Boeken over stoppen met roken

Hulp bij stoppen met roken kunnen we allemaal wel gebruiken. Familieleden en vrienden kunnen je steunen, maar als ze zelf niet roken of nog nooit gestopt zijn is dat lastig. Het wordt aangeraden om minimaal twee weken voor het stoppen met roken informatie in te winnen. Je kunt online informatie inwinnen, maar er zijn ook boeken over stoppen met roken. Een aantal van deze boeken hebben we voor je op een rijtje gezet. Met boeken over stoppen met roken wordt stoppen weer iets eenvoudiger. Je krijgt zo handige tips om te stoppen met roken en je hebt weer een extra motivatie achter de hand.

Nederland stopt met roken.

Boeken over stoppen met roken zijn er meer dan je denkt. Een leuke hulpgids om te lezen is Nederland stopt met roken. Het is een eyeopener over roken en het stoppen ervan. Je hoort hierbij ook nog eens verhalen van bekende Nederlanders die gestopt zijn met roken. Daarnaast worden er diverse methodes voor stoppen met roken besproken. In het boek staat ook een stappenplan voor stoppen met roken. Met dit boek heb je een grote kans om werkelijk te gaan stoppen. Het boek is geschreven door twee longartsen. Ze hebben hierdoor wetenschappelijke feiten om je te helpen stoppen met roken. Nederland stopt met roken is geschreven door Pauline Dekker en Wanda de Kanter.

Stoppen met roken in vijf stappen.

De meeste rokers willen graag stoppen met roken. Toch bewijzen de cijfers in de boeken over stoppen met roken dat slechts de helft het werkelijk lukt. Het lukt sommige rokers pas na een paar keer om echt te stoppen met roken. Volgens dokter Debby de Haas is wilskracht niet het enige dat van belang is om te stoppen met roken. Ze heeft een methode ontwikkeld waarbij je in vijf stappen kan stoppen met roken. Hierin staan tips voor stoppen met roken en een stappenplan om te stoppen. Het is een handig zelfhulpboek waarbij er zelfs mogelijkheden zijn om aantekeningen te maken. Stoppen met roken in vijf stappen is geschreven door Debby de Haas.

Stoppen met roken voor Dummies.

De dummies waren vroeger hele populaire boeken om snel even kennis in op te doen. Tegenwoordig met de komst van internet worden de boeken steeds minder gebruikt. Toch kan de stoppen met roken voor Dummies handig zijn. De gebruiksvriendelijke gids bereid je voor om te gaan stoppen met roken. In het boek is een stappenplan opgesteld waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je kunt stoppen met roken. De auteur van het boek is David Brizer. Hij is in Amerika al twintig jaar gespecialiseerd verslavingsdeskundigen. Iedere dag werkt hij met diverse verslavingen, waaronder het roken. Stoppen met roken voor Dummies is ook verkrijgbaar als handig e-book om mee te nemen op je smartphone of e-reader.

Boeken over stoppen met roken.

Boeken over stoppen met roken kunnen je helpen om een fijne methode te vinden. Ze helpen je in ieder geval om voor te bereiden op het stoppen met roken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*