Home » Hypnose

Hypnose

De cijfers van stoppen met roken liegen er niet om. Slechts de helft lukt het om definitief gedag te zeggen tegen een sigaret. Veel rokers beginnen zonder stappenplan aan het stoppen. Soms wil een stappenplan alleen niet lukken om direct in één keer te stoppen. Er zijn wel andere hulpmiddelen waarbij het lukt om te stoppen. Eén van deze hulpmiddelen is hypnose. Hypnose klinkt misschien wat zweverig, maar heeft al veel succesvolle resultaten geboekt.

Hypnose heeft een slagingspercentage van 95%.

Als eerste is het wel belangrijk dat er een wil is om te stoppen met roken. Zonder wil kom je nergens en ook Hypnose is dan geen wondermiddel. Als de wil en motivatie om te stoppen er echt is dan heeft hypnose een slagingspercentage van 95%. Toch staan er veel rokers een beetje vreemd van te kijken. Ze geloven niet dat iets als hypnose ervoor kan zorgen dat ze echt geen sigaret meer aanraken. Gelukkig is daar een hele mooie oplossing voor. Iedereen mag hypnose tegen sigaretten uitproberen. Werkt het niet? Dan hoef je helemaal niets te betalen. De meeste bedrijven werken namelijk met no cure, no pay.

Stoppen zonder ontwenningsverschijnselen.

Het grootste nadeel van stoppen met roken is voor veel mensen de ontwenningsverschijnselen. Door deze verschijnselen krijgen ze steeds weer opnieuw zin in een sigaret. Ze gaan daardoor weer beginnen aan hun slechte hobby. Stoppen zonder de verschijnselen zou een hoop problemen oplossen. Gelukkig is het mogelijk om echt te stoppen zonder problemen. Hypnose zorgt ervoor dat je binnen een uur kunt stoppen zonder ontwenningsverschijnselen. Doordat je geen ontwenningsverschijnselen hebt krijg je ook geen gewichtstoename. Je krijgt niet de behoefte om te snacken om de behoefte van een sigaret te vervangen.

Hoe werkt Hypnose tegen roken?

Er is natuurlijk een tijd geweest dat je nog gewoon zonder een sigaret kon. Dat moment had je nog geen last van ontwenningsverschijnselen. Je kon gewoon rondlopen zonder dat je er problemen mee had. Met hypnose ga je terug naar dat moment en het gevoel zonder een sigaret. Zonder deze gevoelens voel je jezelf bevrijd en ben je eindelijk van de sigaret af. De hypnose wordt uitgevoerd door een ervaren therapeut. De therapeut gebruikt een bewezen methode waarbij het rookprobleem wordt weggehaald. Het lichaam wordt weer terug gezet in de tijd dat er nog geen sigaret nodig was. Het verschil is al te merken na één sessie. Sommige rokers hebben aan één sessie voldoende. Andere rokers hebben meerdere sessies nodig om te stoppen met roken.

Een bewezen oplossing tegen roken.

Hypnose is wel al lang een bewezen oplossing voor roken. Veel rokers hebben hier de voorkeur voor omdat er geen ontwenningsverschijnselen ontstaan. Dit maakt het stoppen zo lastig. De hypnose therapeuten laten weten dat roken vaak meer een mentaal probleem is. Het lichamelijke probleem is veel minder groot. Door te ondersteunen in het mentale gedeelte waarbij je stopt met roken kunnen veel problemen worden opgelost. Hypnose is effectief als de wil er is om echt te gaan stoppen met roken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*